Toimitusehdot 01.04.2021

ORIGINAL ZUBERHÖR

Toimitusehto
Vapaasti Matkahuollossa tai postissa Espoossa.

Toimitusaika
Sopimuksen mukaan, mutta yritämme parhaamme, että klo 15.00 mennessä tulleet tilaukset lähtevät vielä samana päivänä.

Maksuehto
Sopimuksen mukaan.

Viivästyskorko
10 %.

Hinnat
Kaikki hinnat ovat voimassa euroina.

Pientoimituslisä
Alle 200 euron (alv 0 %) tilauksista 15 euron (alv 0 %) pientoimituslisä, koskee myös noutotilauksia. Lähetyskuluja ei lasketa tilauksen arvoon.

Vakuutus
Ellei asiakkaan kanssa asiasta erikseen sovita, toimitetaan lähetys vakuuttamattomana. Näin ollen esim. postiliikenteessä kadonneita tavaroita emme voi korvata.

Huomautusaika
Toimitusta tai tavaran laatua koskevat muistutukset on tehtävä kahdeksan (8) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Palautukset
Tavaroiden palautus hyväksytään, jos toimitus ei ole tilauksen mukainen. Palautuksesta sovittava aina etukäteen ja palautuksen tulee tapahtua Matkahuollon kautta.

Viallisen tuotteen mukana on seurattava mallikopiot tai -tulosteet sekä kopio lähetysluettelostamme. Tuote on palautettava alkuperäispakkauksessaan, johon ei saa tehdä merkintöjä. Eli käytännössä on paras pakata se erilliseen laatikkoon!

Takuu
OEM-tuotteille myönnämme pääsääntöisesti saman takuun, kuin kulloinkin kyseessä olevan konemerkin virallinen maahantuoja. Katun-tuotteilla on vaihtotakuu.

Hintojen muutos
Mikäli välittömästi tuontihintoihin vaikuttavat valuuttakurssit, arvonlisävero, tuontimaksut tai muut meistä riippumattomat maksut tai verot muuttuvat ennen toimituspäivää, pidätämme itsellemme oikeuden hintojen muutoksiin.

Arvonlisävero
Hinnat ALV 0 %. VAT 0 %.

Aukioloajat
Ma-to klo 12.00-18.00, pe klo 12.00-17.00.